tirsdag den 18. maj 2010

Wohoo... Ny cykel!

Så købte mor lige en ny cykel...

Lidt forhistorie: For 4-5 dage siden sad jeg og surfede lidt på nettet, da jeg faldt over et fantastisk tilbud fra THansen. De havde et restlager af cykler, og denne ene damecykel var med både skivebremser, aluminiumsstel og indvendige gear og så næsten halv pris! Der er oven i købet 20 års garanti på stelbrud!

Nå, tirsdag: Altså, jeg skulle egentlig bare i BabySam og hente et nyt beslag til cykelstolen. Det gamle blev jo stjålet med fars cykel, men nu har han erhvervet sig en ny, og både han & Ronja glæder sig ustyrligt til en ny tur!
Så ville skæbnen, at THansen netop lå lige ved siden af...

Gik ind og kiggede mig omkring, men den var der ikke. Jeg spurgte ekspedienten, og hun måtte beklage at det altså var den anden THansen i Kolding, der havde den hjemme, men hun ville gerne guide mig derhen. Først ville jeg dog gerne høre/prøve, om cyklen i det hele taget var værd at køre efter. Hun fandt en nyere model i en anden farve. Den passede perfekt!

Milika måtte finde sig i endnu en køretur, og så fik hun lidt mad. Kom ind i butikken. "Hvad kan jeg hjælpe med?", spurgte den rare unge mand. "Den der!", sagde jeg og pegede på udstillingscyklen. Fik smidt Milika med autostol på passagersædet, lagt bagsædet ned og bakset cykel samt Ronjas autostol ind bagi.

Jeg har få't en cykel... jeg har få't en cykel... jeg har få't en cykel...

Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

3 kommentarer:

 1. Det var en herlig ny sykkel!

  Koselig at du vil delta på mitt lille gavedryss.
  Ha en fin første adventsøndag!
  Klem T

  SvarSlet
 2. Så koselig med en Dansk følger da!
  Hjertelig velkommen til meg!!
  Lykke til i giveawayen min!
  Fin sykkel,men nå er det vel vinter hos deg og???
  Her er det veldig koldt!!
  Stor klem fra Sol

  SvarSlet
 3. Hei!
  Så gøy at du vil være med i giveawayen min!:)
  Håper du får en fin dag idag!

  klem June

  SvarSlet