onsdag den 28. april 2010

Ideer, ideer, ideer, Jelling, ideer...

Sikke mange ideer der flyver rundt inde i mit hoved efter en meget, meget, meget lang og super hyggelig chat med Lisa om bryllupsplanlægning.


Eksklusivaftaler med fotograf, monogram-ideer, scrap-kort a la Hallmark, lokaler, indretning af kontor & showroom, petit fours, hjemmeside, freelance arbejde, pålægsvulkaner, marcipanroser, vintage smykker, udlejning af chokoladespringvand og bestillingskager med foto.


 Jeg ved, jeg er kreativ. Jeg ved, jeg kan føre regnskaber. Jeg ved, jeg kan udregne mad til mange. Jeg ved, jeg er organisatorisk. 

Men ville jeg kunne klare det? 

Åh... og så alt det kedelige...Huset er for lille, økonomien er stram, 2 små børn, et ikke 100 % fast arbejde til manden (but getting there), høfeber, usikker indtægt, ingen pensionsordning... 

Undersøger, beregner, overbeviser, manipulerer, tænker... Der kommer et resultat engang... Jeg er yderst resultatorienteret!

Så forresten Harald Blåtands monument til ære for sin fader, Gorm den Gamle & moder, Thyra, da vi i dag kørte gennem Jelling. For dårligt at en historielærer, specielt interesseret i Kongerækken, aldrig har stoppet op i Jelling og kigget på den gamle sten. Eller rettere 2 sten... Gorm har også opstillet én for sin kone.

Hvornår har din mand sidst båret en MEGA kampesten ind på din græsplæne, banket og kæmpet og ridset i den, bare for at fortælle dig, at han sætter pris på dig?!
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

1 kommentar:

  1. Selvfølgelig kan du det! - Og ellers kan det være jeg kan, hvis der er nogle steder du halter. Tihi.

    SvarSlet