onsdag den 28. april 2010

Ideer, ideer, ideer, Jelling, ideer...

Sikke mange ideer der flyver rundt inde i mit hoved efter en meget, meget, meget lang og super hyggelig chat med Lisa om bryllupsplanlægning.


Eksklusivaftaler med fotograf, monogram-ideer, scrap-kort a la Hallmark, lokaler, indretning af kontor & showroom, petit fours, hjemmeside, freelance arbejde, pålægsvulkaner, marcipanroser, vintage smykker, udlejning af chokoladespringvand og bestillingskager med foto.


 Jeg ved, jeg er kreativ. Jeg ved, jeg kan føre regnskaber. Jeg ved, jeg kan udregne mad til mange. Jeg ved, jeg er organisatorisk. 

Men ville jeg kunne klare det? 

Åh... og så alt det kedelige...



Huset er for lille, økonomien er stram, 2 små børn, et ikke 100 % fast arbejde til manden (but getting there), høfeber, usikker indtægt, ingen pensionsordning... 

Undersøger, beregner, overbeviser, manipulerer, tænker... Der kommer et resultat engang... Jeg er yderst resultatorienteret!

Så forresten Harald Blåtands monument til ære for sin fader, Gorm den Gamle & moder, Thyra, da vi i dag kørte gennem Jelling. For dårligt at en historielærer, specielt interesseret i Kongerækken, aldrig har stoppet op i Jelling og kigget på den gamle sten. Eller rettere 2 sten... Gorm har også opstillet én for sin kone.

Hvornår har din mand sidst båret en MEGA kampesten ind på din græsplæne, banket og kæmpet og ridset i den, bare for at fortælle dig, at han sætter pris på dig?!
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

tirsdag den 27. april 2010

Madital

Så er jeg på'en igen.
Man må jo ikke gå på en decideret slankekur, når man ammer, men når ungen nærmer sig 9 måneder og moderen er steget knap 2 kg siden jul, må det være på tide at hanke op i sig selv - eller komme af med et par hanke?!

Fik fjernet stingene i dag. Min ankel ser rigtig fin ud, men den er fortsat hævet. Så tilbage på sofaen og op med benet - til stor frustration for mig selv mest!

Har I set skoven? Kørte igennem i dag, da jeg skulle hente fiskefileter med hjem til frokost. Den er jo smuk og helt lysegrøn. Ronja har længe efterspurgt en skovtur... Det er måske ved at være på tide?

Siden vi havde fynske håndværkere til at støbe køkkengulv, har far brugt udtrykket "at støve sokkel" (på klingende fyynsk, se'følig) om en lidt anden, mere daglig opgave! Her til morgen berigede han os igen med sin information herom, hvortil Ronja svarede, at hun også gerne ville med far ud og støve sokkel!

Milika siger "Ouuuu", når hun taber noget eller falder. Og "Da Da Dy" (Dejlig Dejlig Dyne), når hun skal sove, og til andre glæder i hendes liv.

Handlede i ZikZakZebra i lørdags. Pakken er lige kommet ind ad døren... Yah, Serendipity!

Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

mandag den 26. april 2010

Like Bree


Like Brie? I do...
lider desværre frygteligt af laktoseintolerance... håber det er midlertidigt...

Like Bree? I do...
min absolutte ynglingskarakter... EVER!!!... Mit absolutte forbillede, når det gælder opdragelse af børn såvel som mænd... (Desperat huskone, for dem der skulle være i tvivl)

Like Bree? I am!
"perfect wife & mother... emotional cold... obsession with apperance..." citat IMDb
Vil gøre alt godt for sin mand og sine børn? JA!
En smule skeptisk, afstandtagende, fordømmende overfor nye ting/personer? JA!
Drømmen om et Bo-Bedre-hus? JA!

Like Bree? No Way!
nogle gange bliver jeg så træt at børn... så er det fantastisk at have en mand, der aldrig får nok af at lege med ungerne!
nogle gange bliver jeg så træt af min mand... så er det fantastisk at have 2 vidunderlige tøser, der aldrig får nok af at underholde deres far!
nogle gange får jeg lyst til at flytte hjemmefra... men når der så er ryddet op og rent, er det jo alligevel et fantastisk byhus!

Like Bree? Absolut!
elsker at lave mad... til perfektion... helt ned til servering af simple grønsagsstave...
elsker duge, servietter, lys, service, serveringsfade, serveringsskåle, vinglas, karafler, friske blomster, finere madlavning...
hader gryderetter uden navn, daggamle krummer, gryder på bordet, melamin skeer i diverse farver, vippekopper, pasta med ketchup... IGEN!

Zania


Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers